annons

Vi söker en ungdomsledare på 100%

 • Om tjänsten
  Vrigstad Pingstkyrka är en församling på över 200 medlemmar, och med många olika verksamheter och aktiviteter riktade mot ungdomar och barn.Vi söker nu en ny medarbetare som har stort hjärta för Jesus och för dessa människor. En person som vill finnas med i ett spännande arbete för Guds rike genom att leda, inspirera och utmana ungdomar.I tjänsten ingår bl.a. ett huvudansvar för att leda och forma de samlingar där ungdomarna möts. Det kan exempelvis handla om Alive (ungdomssamlingar tillsammans med Vrigstad Missionskyrka) och Cellgrupper/bönegrupper. Du finns också med på konfirmationsläsningen, Café Lyktan, United (barnsamlingar) och läger. Vi skulle säkert kunna göra listan lång, men det är viktigt att vi tillsammans hittar en framkomlig väg utifrån de gåvor och intressen som DU bär på. Oavsett vilka samlingar du är involverade i så står du inte ensam. Det finns många som engagerar sig som hjälpledare och som finns till nära hands.

  Vi får även en ny pastor och föreståndare i början på 2019, som därmed blir din närmaste kollega och handledare.

 • Om dig som söker
  Det vi önskar av dig som söker är att du:

  • Har stor passion för ungdomar och den yngre generationen.
  • Längtar efter att se dessa människor komma till tro, växa vidare i sitt lärjungaskap och se församlingen som en naturlig del i det kristna livet
  • Är ansvarsfull och har god samarbetsförmåga.
  • Inte är främmande för att undervisa och växa vidare i ditt ledarskap.
 • Om Vrigstad
  Vrigstad är liten ort i Sävsjö kommun med omkring 1800 invånare. Här är många aktiva inom frikyrkorna och idrottsföreningen. Städer som Jönköping, Växjö, Vetlanda, Värnamo finns inom en timmas bilfärd bort.


Kontakt
Vi hoppas du har frågor och att du är nyfiken. Välkommen att kontakta oss så pratar vi vidare…

Christer Karlsson (pastor)  Deltidsanställd. Tillgänglig varannan vecka.
pastor@vrigstadpk.com
0735-049327

Erik Borg (engagerad inom Barn- och ungdomsverksamheten)
erikborg@hotmail.com
0738-357236