Pingskyrkan Vrigstad

Aktiviteter

Vi i Pingstkyrkan Vrigstad, tror på framtiden.
Därför satsar vi mycket på våra barn och ungdomar. Detta resulterar i att vi försöker engagera dem i församlingslivet på olika sätt, men också att vi har en hel del olika samlingar för dem att träffas på. De olika barn- och ungdomssamlingarna kan du läsa om genom att klicka på länkarna här ovan för respektive samling.

Utöver dessa samlingar anordnas det även ”tillsammansgudstjänster” med jämna mellanrum. En gudstjänst där fokus ligger just på våra barn- och ungdomar och deras familjer. Detta brukar vara mycket uppskattat och lockar så väl unga som äldre.

Varje år anordnar vi olika läger. Långserumslägren är ett bra exempel på detta. Dessa läger anordnas en helg under sportlovet och under v.30 på sommarlovet. Sommarlägret har många år på nacken och är ett läger som anordnas tillsammans med Pingstkyrkan i Nässjö.

Ett annat uppskattat läger är skidresan till Trysil som anordnas tillsammans med Vrigstad Missionskyrka. Ett sportlovsläger för ungdomar som varje år är fullbokat.

De unga är församlingens framtid och vi vill göra vårt bästa för att de ska trivas och känna att de är betydelsefulla. Vi är väldigt välsignade som både kan ha en ungdomsledare anställd på heltid och samtidigt har så många som ställer upp ideellt för att få detta att fungera. Detta är vi djupt tacksamma över.